gru 26

Choinko_chochoł wyciągnięty, dowieszone ozdoby, więc można sie było zacząć spełniać w kuchni. Nie lubie potraw, ktore zajmują wykonanie kilka godzin, a potem się je je kilka chwil ( oczywiście z małymi wyjątkami) . Ja wyznaje zasadę  Nigelli Lowson , że czas spożywania powienien być dłuższy jak czas przygotowywania. Tak więc na Wigilię, oprócz karpia, którego uwielbiam, i tradycyjnych śledzi postawiłam na szczupaka. Natarty czosnkiem, w brzuch naładowałam mu pęczek majeranku i bazylii. Troche masła i do piekarnika. Lepszej ryby nie jadłam :-)

Za jakiś czas przyjdzie pora na suma :-)

DSC02490

DSC02491

Autor admin

gru 26

Dla mnie niezapomniana ( na skale Oscara) w roli Dżemmy w “Pitbullu”.



Autor admin

gru 26

Autor admin